Edwin Maes

Stel een vraag

Ik wil begeleiding geven

Wie ik ben en wat ik doe wetgeving, textiel en kleding standaarden, normen, wetgeving , circulair textiel, textiel labels, materialen en businessmodellen
Nog wat meer info over mij Als expert en consultant bij Centexbel, het Textiel- en Kunststoffenkenniscentrum van België, geef ik advies rond textiel en kleding in de domeinen duurzaamheid, kwaliteit, circulariteit, materialen, labels en certificaten, wetgeving, productontwikkeling. Hierdoor volg ik wetgeving en normen op rond textiel en kleding. De normalisatiewerkgroepen gaan onder andere over samenstelling, kwaliteit, duurzaamheid (waaronder microplastics) en circulariteit. Ik beschik niet alleen over een bachelor textiel maar behaalde tevens een executive master in business administratie waardoor ik kan adviseren bij het opstellen van circulaire businessmodellen in de textiel- en kledingsector. Daarnaast ben ik betrokken bij verschillende projecten rond circulair textiel. Centexbel en ik geven u graag antwoord op uw vragen en helpen u bij onderzoek en productontwikkeling op het vlak van textiel-, kleding- en kunststofproducten.
Wat ik niet doe Advies verlenen rond onderwerpen die geen link hebben met textiel of rond producten die geen textiel bevatten.

Een korte vraag of intake meeting zijn gratis. Wanneer een uitgebreid onderzoek nodig is wordt een uurtarief gehanteerd waarbij we zo veel mogelijk werken binnen een subsidietraject.

Beschikbaarheid

contacteer mij via CircleAid

Soort begeleiding

advies, begeleiding

Bij deze expertise

  • Allround Circulaire Economie

Dit type begeleiding

  • Allround kennis Circulaire Economie

In deze sector

  • Bouw
  • Electronica
  • Kunststoffen & Chemie
  • Meubelen & Interieur
  • Textiel & Mode

Mijn ervaring