Coordinator bij Peerby-Belgie

Lieven D'hont

Stel een vraag

Ik wil begeleiding geven

Wie ik ben en wat ik doe Ik ben Lieven D’hont, ondernemer in deeleconomie. Mijn missie is mensen en bedrijven aanzetten tot gedeeld gebruik van producten. Dat is één van de oplossingen voor overmatige consumptie.
Nog wat meer info over mij Tachtig procent van onze producten gebruiken we minder dan één keer per maand. Denk aan een boormachine, een reiskoffer of een partytent. Die producten lenen of huren is voordeliger dan kopen en het is ook beter voor het milieu en het klimaat. Want hoe meer we delen, hoe minder producten nodig zijn. Minder producten betekent minder gebruik van grondstoffen en dus minder CO2-uitstoot. Zeker als je leent of huurt van iemand uit je buurt!

Ik ben de bezieler van het deelplatform Peerby in ons land. Met 31.000 leden en meer dan 1.000 deelvragen per maand is Peerby dé referentie voor gedeeld gebruik. Ook zet ik mijn schouders mee onder projecten zoals het deeldepot voor kinderfietsen “Opwielekes” en “Repair&Share” dat repareer- en herstelinitiatieven samenbrengt.
Wat ik niet doe projecten adviseren buiten mijn expertise en interesseveld
geen interesse in niet duurzame projecten Wat kan dat kosten? Laten we er over praten

Ik luister graag naar je verhaal, je vraag of je project, indien er een match is dan help ik graag al op weg, als er meer nodig is bekijk ik wat er mogelijk is tegen welke prijs.

Beschikbaarheid

contacteer mij via CircleAid

Soort begeleiding

advies, begeleiding

Bij deze expertise

  • Businessmodellen

Dit type begeleiding

  • Innovatie

In deze sector

  • Diensten

Mijn ervaring