Veerle Depuydt

Stel een vraag

Ik wil begeleiding geven

Wie ik ben en wat ik doe Vanuit het Vlaams Kenniscentrum Water ben ik betrokken bij een aantal circulaire (water)projecten oa Interreg NEREUS, Interreg I-qua, VL Circ WAVE, Vl Circ TotalValueWall, Vl Circ WaterCircle Eksel, etc. Als intermediaire organisatie proberen we matchmaker te zijn tussen ondernemers, onderzoeker en overheden en maximaal kennis te verspreiden.
Nog wat meer info over mij Door de betrokkenheid in circulaire waterprojecten bouwen we kennis op rond technologie, wetgevende aspecten/knelpunten, business models. Zo is binnen één van de projecten een decision support tool ontwikkeld om op basis van een aantal gekozen randvoorwaarden de technologiekeuze te ondersteunen. Ook beschikken we over een business model tool die financiële inzichten verschaft of een bepaald circulair waterproject idee (i.f.v. schaalgrootte, volumes, samenstelling afvalwater, … ? ) rendabel en waardevol is om volledig door te rekenen.
Daarnaast proberen we ook partijen met ideeën te ondersteunen in subsidiekeuze/integratie van demoprojecten in grotere projectkaders.
Wat ik niet doe Wij begeleiden partijen, maar doen zelf geen onderzoek en zijn geen bureau die volledige projecten uitschrijft (wel bijsturing, tips geven, partnerschappen helpen vormen, etc.). Wat kan dat kosten? Gratis

Beschikbaarheid

contacteer mij via CircleAid

Soort begeleiding

advies, begeleiding

Bij deze expertise

  • Geld: financiëring, subsidies en premies
  • ICT: tools en platformen

Dit type begeleiding

  • (Project) Begeleiding
  • Faciliteren
  • Innovatie

In deze sector

  • Water

Mijn ervaring