Succesverhalen

Sebastiaan de Neubourg (w.r.yuma sunglasses), ondersteund door Ann Claes (Flanders DC)

Honderden ideeën had Sebastiaan de Neubourg. Coach Ann Claes schoot Sebastiaan te hulp om zijn product in de markt te zetten. Een jaar later zijn de eerste brillen verkocht én is er een strategisch en operationeel actieplan voor 2018.
Allround kennis Circulaire Economie, Business coach, Onderwijs & Educatie, Distributie / Logistiek, Businessmodellen

Sophie Devolder (Happy Kiddo) ondersteund door Sarah Facq (Bryo)

Sophie Devolder liep rond met het idee van een kledingabonnement voor kinderen, maar ze had geen ervaring met het ondernemerschap. Ze klopte bij Bryo aan met een flinke dosis enthousiasme. Nu zijn haar eerste klanten een feit.
Allround kennis Circulaire Economie, Business coach, Onderwijs & Educatie, Allround Circulaire Economie

Bernard Lahousse (Foodpairing) ondersteund door Dominique De Geest (Innovatiecentrum West-Vlaanderen)

Drie West-Vlamingen ontwikkelden foodpairing, een concept dat door meer dan een half miljoen professionals gebruikt wordt. Door de begeleiding van Innovatiecentrum West-Vlaanderen werd hun idee omgezet in een sterk en winstgevend bedrijf.
Allround kennis Circulaire Economie, Business coach, Logistiek, Allround Circulaire Economie

Bart Van der Roost (Neoscores) werd ondersteund door Sven De Cleyn (imec)

Neoscores ontwikkelde Gustaf, de iTunes voor digitale partituren. Onder andere met de steun van imec groeide dit platform uit tot een wereldspeler in hun sector.
Allround kennis Circulaire Economie, Business coach, Logistiek, Overheid, Water, Onderhoud / Herstel, ICT: tools en platformen

Circleaid

word een begeleider

Innovatieve starters kunnen bij jou terecht voor kwaliteitsvol advies, of het nu een antwoord op een korte vraag is of een volledig begeleidingstraject waarbij ze al doende leren? Dan is begeleider worden misschien wel iets voor jou.
word begeleider