Begeleider worden op CircleAid? Dat kan!

CircleAid is steeds op zoek naar experten die hun kennis en advies willen delen met ondernemers in de wereld van circulaire economie. Ontdek hier alle details en wie weet pronk jij binnenkort in de lijst van begeleiders op CircleAid.

De voordelen voor begeleiders

Ben je al overtuigd? Stel je dan vandaag nog kandidaat.
  • Gratis begeleidersprofiel aanmaken
  • Jouw expertise delen met circulaire ondernemers
  • Gratis of betalend advies geven
  • Breed netwerk creëren
  • Individuele begeleiding of groepstrajecten aanbieden
Stel je kandidaat als begeleider

Wie kan begeleider worden?

Kwalitatieve begeleiding bieden aan ondernemers in de circulaire economie is de missie van CircleAid. Om deze kwaliteit te garanderen, waakt CircleAid over wie zich aanmeldt als begeleider.

Eén van de voorwaarden waaraan de begeleiders moeten voldoen, is het hebben van ervaring met circulaire economie en/of ondernemen. Klik hier voor een volledig overzicht van relevante expertises, sectoren en types begeleiding.

Hoe kan je begeleider worden?

Wil jij deel uitmaken van ons netwerk van ervaren ondernemers die start ups, innovatieve ondernemers, overnemers … professionele ondersteuning of advies bieden? Stel je dan vandaag nog kandidaat als begeleiders via het aanvraagformulier. Omschrijf kort je ervaring, referenties en het type advies of begeleiding dat je wenst te geven. Omdat begeleiders met een beperkt aantal expertises en sectoren het vaakst gecontacteerd worden, adviseren we je om enkel die sectoren te selecteren waarin jij echt het verschil kan maken. Stoffeer je selectie met twee cases uit de sector van jouw keuze. Voeg ook een link toe naar je LinkedIn en/of website. Wij informeren je zo snel als mogelijk of je in aanmerking komt om begeleider te worden.

Word je betaald als begeleider?

CircleAid is gericht op connecties, niet op ‘commerce’. Het is een matchmaker, geen marketingtool. Het gebruik van het platform zelf is dus gratis, net als alle conversaties die via de tool verlopen. Als je de rol van begeleider mag opnemen, bepaal je zelf wat je aanrekent voor je advies of begeleiding. Je geeft dit duidelijk aan op je profiel zodat dit op voorhand duidelijk is.

Ontdek hoe zij geholpen werden

Bart Van der Roost (Neoscores) werd ondersteund door Sven De Cleyn (imec)

Bart Van der Roost (Neoscores) werd ondersteund door Sven De Cleyn (imec)

Neoscores ontwikkelde Gustaf, de iTunes voor digitale partituren. Onder andere met de steun van imec groeide dit platform uit tot een wereldspeler in hun sector.

Bernard Lahousse (Foodpairing) ondersteund door Dominique De Geest (Innovatiecentrum West-Vlaanderen)

Bernard Lahousse (Foodpairing) ondersteund door Dominique De Geest (Innovatiecentrum West-Vlaanderen)

Drie West-Vlamingen ontwikkelden foodpairing, een concept dat door meer dan een half miljoen professionals gebruikt wordt. Door de begeleiding van Innovatiecentrum West-Vlaanderen werd hun idee omgezet in een sterk en winstgevend bedrijf.